- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Neobična zvezda urnebesnog porodičnog videa

CC0 / Pixabay / Pas
Pas - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
Pratite nas
Porodica koja je želela da se oproba u popularnom TikTok plesu, naišla je na internet slavu, ali ne zbog svoje veštine, već zbog svog ljubimca koji je odlučio da se umeša.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Klip, koji je pregledan više od 43 miliona puta, je zabeležio pokušaj jedneporodice da izvede popularnu plesnu rutinu uz melodiju pesme „My name is“ dečjeg zabavljača D Bilionsa.
Kao deo izazova, od četiri osobe se traži da se postave i predstave kao Chicki, Cha-Cha, Boom-Boom i La-La.
Kad god se u pesmi pominje neko od imena — a to se dešava često — osoba kojoj je dodeljen taj određeni lik istupi i zapleše.
Na snimku, Marti pokušava da završi plesnu rutinu sa svojim bratom Nikolasom, svojom mlađom sestrom i neidentifikovanim prijateljem ili članom porodice.
U početku stvari idu po planu, a Marti i njen brat završavaju delove pesme Chicki i Cha-Cha bez ikakvih problema.
Problemi nastaju kada njihov pas odluči da se uključi. Radoznali ljubimac u početku pokušava da žvaće Valencueline farmerke, ali kada su njegovi napori odbijeni, pažnju usmeravaju na malo dete.
Od tada je potpuni haos, sa devojčicom koja pokušava i ne uspeva da nastupi kao Bum-Bum dok pas nastavlja da se igra sa njom.
U nekom trenutku ona pada na zemlju, a pas nastavlja da je gricka i liže na uglavnom razigran način.
Međutim, uprkos njenoj novonastaloj situaciji, sve tri odrasle osobe koje se takođe pojavljuju u klipu nastavljaju sa TikTok plesom, očigledno se pridržavajući stare mantre da „Šou ide dalje“.
Marti na kraju interveniše kako bi pomogla devojčici da ustane, ali pas je uskoro ponovo na njoj i nastavlja da je teroriše do kraja videa.
Na kraju se i Marti i njen brat bore da se ne nasmeju haosu koji se razvio — i u tome nisu sami, preneo je DDL.
@martivalenzuela1 #fyp ♬ My Name Is - D Billions
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala