Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Razmišljamo o troje, četvoro ljudi“: Vučić o mandataru nove Vlade

© Sputnik / Lola ĐorđevićVlada Srbije
Vlada Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da do 31. maja mora da počne njegov novi predsednički mandat, a da se o sastavu Vlade, kao i mandataru, još razmišlja.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Razmišljamo o troje, četvoro ljudi“, rekao je Vučić, ističući da je za njega važno da vladu čine ljudi koji će da se bore za interese svoje zemlje, da nisu neko ko će da razmišlja samo o ličnim interesima, neko ko se neće dodvoravati ljudima svaki dan, već neko ko će im govoriti istinu.
„Sve to što čujete da će da bude, unapred vam kažem da neće, jer neće da odlučuju ni Amerikanci, ni Rusi, već građani Srbije“, poručio je Vučić.
Na pitanje o izborima u Beogradu, predsednik Srbije odgovara da bi mogla da bude postignuta i veća većina od one koju trenutno imaju SNS i SPS sami.
Kako je naveo, novi izbori u glavnom gradu biće raspisani kada opozicija to zatraži, preneo je Tanjug.
„Čekam da mi opozicija kaže kada žele izbore i tada će biti raspisani. Samo im kažem da dobro razmisle, izgubiće ubedljivije“, dodao je Vučić, gostujući na TV „Prva“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala