Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Pevač izbo dvojicu ispred restorana, pokušao da pobegne iz bolnice, napao policajca

© Sputnik / Lola ĐorđevićPolicijski automobil
Policijski automobil - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2022
Pratite nas
Policija je uhapsila S. M. (39) nakon što je oštrim predmetom ispred jednog kragujevačkog restorana izbo dvojicu muškaraca koji su zadobili teške telesne povrede opasne po život.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

On se tereti da je, nakon verbalne rasprave, oštrim predmetom zadao ubode u leđa dvojici muškaraca (22) i (39), navodi se u saopštenju Policijske uprave Kragujevac.
Nakon privođenja, a prilikom pregleda u Kliničkom centru, osumnjičeni je pokušao da pobegne i tom prilikom je napao jednog policijskog službenika koji ga je sprečio u toj nameri, pa će protiv osumnjičenog biti podneta i krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, zbog čega mu je određen zadržavanje do 48 sati u kom roku će, uz krivičnu prijavu , biti priveden tužilaštvu, preneo je Tanjug.
Kragujevački mediji objavili su da je M. S. poznati lokalni pevač koji je nastupao u restoranima.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala