- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Zakucao se u zgradu brzinom od 110 kilometara na čas /video/

© Foto : YouTube/TheColumbusDispatch, snimak sa ekrana, Vozač se zakucao u zgradu brzinom od 100 kilometara na čas
Vozač se zakucao u zgradu brzinom od 100 kilometara na čas - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
Pratite nas
U Sjedinjenim Državama dogodila se još jedna bizarna saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo marke „tesla“. Iako su u sličnim udesima američkog električnog automobila vozači za nesreću uglavnom krivili auto-pilota, za sada nema naznaka da je sistem autonomne vožnje izazvao ovaj incident.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Na snimku se vidi trenutak kada je „tesla model 3“ uleteo u kongresni centar u Kolumbusu, u Ohaju. Automobil se kretao velikom brzinom da bi pre nego što je probio ulazna vrata centra bukvalno poleteo u vazduh. Nesreća, nekim čudom, nije dovela do povreda opasnih po život.
Na snimku se vidi udes iz tri različita ugla, a kako prenose lokalni mediji, automobil se kretao brzinom oko 113 kilometara na čas kada se nesreća dogodila. Automobil je prošao kroz crveno svetlo na semaforu, pre nego što je vozač navodno „izgubio kontrolu nad kočnicama“, piše B92.
Tri svedoka su na licu mesta izjavila policiji da im se čini da je vozač ubrzao da bi prošao raskrsnicu na žuto svetlo, kao i da nisu primetili da je pokušao da uspori pre nego što je udario u kongresni centar.
Prve procene sugerišu da će popravka štete koja je naneta zgradi koštati između 250.000 i 350.000 dolara, ali stvari su mogle biti mnogo gore. Pored pešaka i drugih vozila koja su se nalazila u okolini u vreme nesreće, kongresni centar je tog dana bio domaćin nekoliko događaja, uključujući žensko juniorsko prvenstvo u odbojci.
Vozač je zadobio povrede i prevezen je u Medicinski centar „Grant“ i, prema navodima policije, u stabilnom je stanju. Policijski izveštaji ne navode da li je auto-pilot bio aktiviran u trenutku nesreće.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala