- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Težak udes kod Kovilja: Automobil sleteo s puta, muškarac poginuo, žene i deca povređeni /foto/

© Sputnik / Aleksandar MilačićHitna pomoć
Hitna pomoć - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
Pratite nas
Jedan muškarac je poginuo, a dve žene i dvoje dece su povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad u blizini raskrsnice Kovilj
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U udesu je vozilo sletelo sa puta danas oko 11,50 časova.
Portparol novosadske Hitne pomoći dr Nikolina Marić, stariji muškarac je izgubio život na licu mesta dok je takođe starija ženska osoba, bez svesti, prevezena na reanimaciju u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine (KCV) u Novom Sadu, prenose „Novosti“.
„Druga ženska osoba, koja je rođena 1990. godine, prevezena je u svesnom stanju u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, dok su žensko dete rođeno 2015. godine i dečak rođen 2012. godine, takođe u svesnom stanju, prevezeni u novosadsku Dečju bolnicu“, dodala je dr Marić.
Intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći i jedna vatrogasna ekipa a uviđaj policije i tužioca je u toku.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala