- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Real „zaključava“ Brazilca – može da ide, ali za milijardu evra!

© AP Photo / Manu FernandezVinisijus junior na utakmici Real Madrid – Pari Sen Žermen
Vinisijus junior na utakmici Real Madrid – Pari Sen Žermen - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
Pratite nas
Tako to radi kraljevski klub! Real iz Madrida na pravom je putu da odredi klauzulu za Brazilca Vinisijusa Žuniora, koji može da napusti „Santijago Bernabeu“ u slučaju da neka od zainteresovanih strana plati obeštećenje u iznosu od vrtoglavih milijardu evra!
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U fudbalu su cifre odavno probile sve granice koje praktično više i ne postoje. Zato nikoga ne treba i ne sme da začudi vest koju je lansirala španska „Marka“, a to je da Real i Vinisijus Žunior uveliko rade na produžetku saradnje i da je dogovoreno da se u novom ugovoru koji će važiti do 2028. godine, bude infiltrira klauzula od 1.000.000.000.
Brazilac koji je „eksplodirao“ ove sezone i uz Karima Benzemu je najbolji fudbaler španskog, evropskog i svetskog giganta, stigao je pre četiri godine iz Flamenga i dosad je na 50 utakmica u svim takmičenjima postigao 50 golova.
Trenutna klauzula za Vinisijusa Žuniora je 350 miliona evra, ali Madriđani insistiraju da cifra bude gotovo utrostučena, kao i da godišnja plata Brazilca ubuduće iznosi deset miliona evropskih novčanica.
Rodrigo i Benzema - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2022
SPORT
Kralj ih je ponizio – suze i molba za oproštaj /foto/
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2022
SPORT
Dirljiv oproštaj Tventea od bivšeg fudbalera čiju smrt istražuje policija /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala