- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Njihova „rutina čišćenja“: Velika podrška norveških finalista Konstrakti /video/

© AP Photo / Luca BrunoDuet "Sabvulfer" na Pesmi Evrovizije u Torinu
Duet Sabvulfer na Pesmi Evrovizije u Torinu - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
Pratite nas
Grupa „Sabvulfer“ koja predstavlja Norvešku na ovogodišnjoj Evroviziji na jedinstven način je pružila podršku srpskoj predstavnici Konstrakti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Pop duo „Sabvulfer“ je u prvom polufinalu izborio plasman u finale, a najviše pažnje su privukli unikatnim maskama iza kojih kriju identitet.
Pokazali su da je kolegijalnost iznad svakog takmičenja pa su, iako će večeras odmeriti snage sa Konstraktom u finalu i pokušati da Evroviziju odvedu u Norvešku, na TikTok postavili snimak podrške upravo njoj.
Naime, objavili su video u kojem tapšu rukama u ritmu pesme „In corpore sano“, dok se sa njihovim smenjuje snimak Konstraktinog nastupa.
„Praktikujemo našu rutinu čišćenja“, pisalo je u opisu videa koji je, sudeći po komentarima,izazvao oduševljenje, preneo je B92.
@subwoolfer Just because we couldn’t land our spaceship near #israelcalling doesn’t mean we couldn’t practice our earthling cleaning routine at home to the live stream #serbia #konstrakta #fyp #subwoolfer #givethatwolfabanana #eurovision2022 #grandmasoftiktok @KONSTRAKTA ♬ original sound - Subwoolfer
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala