- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Konstrakta dobila nagradu za najbolji umetnički nastup /video/

© AP Photo / Luca BrunoKonstrakta
Konstrakta - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
Pratite nas
Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta je uoči finalne večeri „Pesme Evrovizije“ dobila nagradu „Marsel Bezanson“ za najbolji umetnički nastup na ovogodišnjem takmičenju u Torinu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Nagrada, koja nosi ime po idejnom tvorcu „Pesme Evrovizije“, dodeljena je predstavnici Srbije uoči nastupa u finalnoj večeri takmičenja.
Za najbolju kompoziciju nagrada je dodeljena predstavnici Švedske Korneliji Jakobs, dok je nagradu od novinara dobio predstavnik Velike Britanije Sem Rajder.
Nagrade „Marsel Bezanson“ dodeljuju se od 2004. godine, kada je nagradu za najbolju kompoziciju dobilo „Lane moje“ Željka Joksimovića, preneo je RTS.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala