- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Kako Zapad dočekuje Ukrajinke „raširenih ruku“: Posle Britanije nepristojna ponuda i iz Amerike

CC0 / Pixabay / Las Vegas
Las Vegas - Sputnik Srbija, 1920, 13.05.2022
Pratite nas
Nakon što je prošlog meseca Agencija za izbeglice UN pozvala britansku vladu da reaguje i spreči da žene izbegle iz Ukrajine budu smeštene u domovima Britanaca koji su samci zbog opasnosti od seksualne eksploatacije, pojavio se novi bizaran primer kako Zapad „dočekuje“ Ukrajinke.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Naime, na društvenim mrežama objavljen je video-snimak na kom se vidi bilbord jednog striptiz kluba u Las Vegasu koji nudi posao posao devojkama iz Ukrajine.
Oglas je, po svemu sudeći, objavio klub pod nazivom „Little Darlings“, a ispod poziva za audiciju za ukrajinske striptizete stoji natpis: „Podržavamo Ukrajinu“.
Podsetimo, polovinom prošlog meseca objavljen je izveštaj da su ukrajinske izbeglice, pretežno žene, u Velikoj Britaniji u opasnosti od seksualne eksploatacije.
Povodom tvrdnji da pojedini muškarci zloupotrebljavaju program „Domovi za Ukrajinu“, u okviru kog su Britanci pozvani da na određeno vreme ukrajinskim izbeglicama ponude smeštaj, iz UNHCR-a su tada za „Gardijan“ naveli da bi mogao da se uvede „primereniji proces uparivanja“ kako bi se obezbedilo da žene koje su same, ali i one sa decom, budu smeštene kod porodica ili parova.
„Gardijan“ je tada naveo i primer jedne 32-godišnje Ukrajinke koja je tražila smeštaj u Britaniji, ali je, kako tvrdi, dobila nepristojnu poruku od muškaraca na Fejsbuku.
„Obratio mi se stariji čovek iz Londona koji je rekao da ću morati sa njim da delim spavaću sobu, i pitao me da li se slažem sa tim“, navela je ona.
Inače, od početka ruske vojne operacije u Ukrajini, zemlje Zapada materijalno i vojno pomažuukrajinske snage.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala