- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Žena u Indiji tužila sina i snahu: Odbili da joj rode unuka, traži odštetu od 620.000 evra

CC0 / Pixabay / Venčanje u Indiji
Venčanje u Indiji - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2022
Pratite nas
U Indiji je jedna meštanka odlučila je da tuži svog sina i njegovu ženu jer su odbili da joj rode unuka, prenosi „Indija tudej“. Ona je tražila odštetu od suda jer, kako kaže, pati zbog njihove odluke.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prema pisanju medija, žena je podnela tužbu sudu tražeći da joj isplati 50 miliona rupija (otprilike 620.000 evra) kao naknadu za moralnu štetu.

Ona je u izjavi navela da je njena snaha naterala supruga da se presele u drugi grad. Sada par živi odvojeno od muževljeve majke, praktično ne komunicira sa njom i odbija da ima dete.
Prema rečima žene, potrošila je veliku količinu novca na vaspitanje, obrazovanje i venčanje svog sina. Zbog odbijanja sina i snahe da dobiju dete, kako, kaže, ona „mentalno” pati i smatra pravo na novčanu naknadu, dodaje list.
Ranije se saznalo da su u Sjedinjenim Američkim Državama dve majke tužile kliniku nakon što su dobili sina, jer su im lekari su rekli da će biti devojčica.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala