- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Snimci ruskih haubica „Msta-S“ tokom specijalne vojne operacije /video/

© Sputnik / Mihail Voskresenskiй / Uđi u bazu fotografijaRuska vojska
Ruska vojska - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2022
Pratite nas
Ministarstvo odbrane Rusije je pokazalo snimke samohodnih haubica „Msta-S“ kalibra 152 milimetra. Na videu se može primetiti kako haubice uništavaju utvrđene pozicije i oklopnu tehniku Oružanih snaga Ukrajine.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Artiljerijske jedinice oružanih snaga Rusije gađaju artiljerijske položaje Oružanih snaga Ukrajine, kontrolne centre, naoružanje i vojnu tehniku protivnika. Haubice ‘Msta-S’ mogu gađati na daljini od 30 kilometara“, navodi se u saopštenju.
Neprijateljska utvrđenja se uništavaju fugasnim (eksplozivnim) projektilima, što omogućava da se maksimalno unište utvrđenja protivnika, uključujući i betonska utvrđenja.
Kako su pojasnili u Ministarstvu odbrane Rusije, haubice „Msta-S“ mogu gađati kako u zatvorenim pozicijama tako i u direktnom kontaktu bez prethodne pripreme.
Samohodne artiljerijske haubice Msta-SM  - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2022
RUSIJA
Poraziti neprijatelja: Snimci ruskih haubica „Msta-S“ u akciji /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala