„Biti zdrava“: Jelena Đoković pozvala da se glasa za Konstraktu na Evroviziji

© Sputnik / Lola ĐorđevićJelena Đoković
Jelena Đoković  - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2022
Pratite nas
Ana Đurić Konstrakta i pesma „In korpore sano“ predstaviće večeras Srbiju u drugoj polufinalnoj večeri muzičkog takmičenja „Evrovizija“, a podrška našoj predstavnici stiže i od Jelene Đoković, supruge tenisera Novaka Đokovića.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Jelena nije skrivala oduševljenje Konstraktom već ga je podelila na društvenim mrežama.
„Imamo sjajnu umetnicu ove godine na Evroviziji. Glasajte za Srbiju večeras. Idemo, Konstrakta! Biti zdrava“, napisala je Jelena na Tviteru.
Nakon što je Jelena Đoković pozvala sve da glasaju za Konstraktu u polufinalu Evrovizije, oglasio se i najveći "mrzitelj" Novaka Đokovića i potpuno šokirao rečima.
Naime, Ben Rotenberg je poznat kao neko ko uvek nađe način da iskritikuje Novaka Đokovića, ali ovoga puta je iznenadio našu javnost, jer je javno podržao Konstraktu na Evroviziji.
On je objavio poruku Jelene Đoković o Konstrakti i nastavio u sličnom ritmu.
„Ona je u pravu. Uradi to, Evropo (i Australijo)", napisao je Ben, misleći na glasanje za Konstraktu.
Konstrakta će večeras u Torinu nastupiti treća po redu, a pored nje predstaviće se još 17 zemalja. U veliko finale, koje će se održati u subotu, otići će samo 10 predstavnika od ove večeri, a Konstrakta na kladionicama ima velike šanse da se gledaocima predstavi i u subotu.
Konstrakta, Ana Đurić - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
KULTURA
Konstrakta: Predstavićemo Srbiju u najboljem svetlu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala