- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Aeroflot od leta prelazi na novi sistem rezervacije karata

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaA321 "Aeroflot"
A321 Aeroflot - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2022
Pratite nas
Ruska aviokompanija „Aeroflot“ preći će ovog leta na ruski sistem rezervacije karata, a kompanije „Pobeda“, „Rusija“ i „Uralske aviolinije“ do kraja godine, saopštila je ruska državna korporacija „Rosteh“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Ove godine sistemu će se priključiti 'Uralske aviolnije' i kompanije iz grupe 'Aeroflot' kao nacionalni prevoznik, ali i kompanije 'Pobeda' i 'Rusija'. Planirano je da 'Aeroflot' na ruski sistem rezervacija pređe već ovog leta“, navedeno je u saopštenju.
Reč je o sistemu rezervacija „Leonardo“. On je već u upotrebi u više od 50 aviokompanija, koje prevoze više od 40 miliona putnika godišnje. Među njima su „Red Wings“, „Aurora“, „Ruslajn“, „Jamal“, „Juteir“, „Alrosa“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala