- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ljubinka Milinčić: Zašto američki branioci žele da sravne Ukrajinu sa zemljom /video/

© Sputnik / Dejan SimićLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
Pratite nas
U novom izdanju emisije Ljubinke Milinčić „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete zašto američki branioci žele da sravne sa zemljom Ukrajinu, dokle će Evropa da puca sebi u glavu i kako je SSSR naučio da živi sa sankcijama.
Zašto „američki branioci“ žele da sravne Ukrajinu sa zemljom
Slanje oružja, milijarde „pomoći“, insistiranje na porazu Rusije, samo su deo dokaza da će se Amerika boriti protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca
Dokle će Evropa da puca sebi u glavu
Sve sankcije i kontrasankcije o kojima svakodnevno slušamo i izveštavamo počinju da podsećaju na takmičenje u pucanju u sopstvenu nogu. Ako se ovako nastavi – biće i u glavu.
Kako je SSSR naučio da živi sa sankcijama
Ma koliko bili sporni, kolhozi i sovhozi su uspevali da obezbede gotovo svu potrebnu hranu narodu SSSR-a.
Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“ u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.
Sastoji se od tri segmenta i emituje se sredom od 21.00.
Moj pogled na Rusiju
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala