- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Dodik na večeri kod Borelja sa liderima zemalja Zapadnog Balkana

© Sputnik / Lola ĐorđevićMilorad Dodik
Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
Pratite nas
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik prisustvovaće večeras večeri koju u Briselu organizuje visoki predstavnik Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozep Borelj za šest lidera Zapadnog Balkana, prenela je RTRS.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Najavljeno je, dodaje se, da bi se moglo razgovarati o budućnosti regiona i najvećim izazovima sa kojima se suočava.
Iz Delegacije EU u BiH saopšteno je da će Borelj održati neformalnu večeru za šest lidera sa Zapadnog Balkana, u okviru tradicije zajedničkih susreta dva puta godišnje.
Tradiciju organizovanja večera sa liderima sa Balkana pokrenula je nekadašnja šefica diplomatije EU Federika Mogerini kao način da se ohrabri i poboljša saradnja unutar regiona i regiona sa EU.
Pogledajte i nedavno gostovanje Dodika na Sputnjiku, kada je između ostalog, govorio o tome da li je „ruski čovek“, kao što tvrde Britanci, i koliko strahuje za svoju bezbednost:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala