- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdan i Janis će se sresti u Abu Dabiju

© Sputnik / Lola ĐorđevićLopta u obruču
Lopta u obruču - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2022
Pratite nas
Bogdan Bogdanović, srpski košarkaš i Janis Adetokumbo, nekadašnji najbolji igrač NBA lige, sastaće se sa svojim timovima, Atlanta Hoks i Milvoki Baks, u Abu Dabiju u oktobru, na dva pripremna meča za narednu sezonu.
Dve utakmice će biti odigrane 6. i 8. oktobra u Etihad Areni na ostrvu Jas u Abu Dabiju. NBA liga je mečeve najavila danas u saradnji sa Odeljenjem za kulturu i turizam Abu Dabija.
Još ranije dogovoreni su takođe predsezonski mečevi Golden Stejta i Vašingtona. Oni će svoje mečeve odigrati 30. septembra i 2. oktobra u Sajtamu u Japanu.
Utakmice Milvokija i Atlante, nazvane NBA igre u Abu Dabiju 2022, deo su višegodišnje saradnje NBA lige i Odeljenja za kulturu i turizam Abu Dabija.
Zamenik komesara NBA lige Mark Tejtum otputovao je u Abu Dabi u novembru gde je potpisao višegodišnji ugovor između lige i tamošnjih turističkih zvaničnika.
Partnerstvo uključuje pokretanje prve juniorske NBA Abu Dabi lige, u kojoj će se okupiti 450 dečaka i devojčica uzrasta od 11 do 14 godina iz škola širom Abu Dabija.
Partnerstvo takođe uključuje i niz interaktivnih događaja za fanove na kojima će se pojaviti bivši i sadašnji NBA igrači.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala