- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Skandal na otvaranju Evrovizije: Predstavnica Albanije pokazala dvoglavog orla /video/

© Foto : Youtube/Eurovision Song Contest/PrintscreenPredstavnica Albanije na Pesmi Evrovizije
Predstavnica Albanije na Pesmi Evrovizije - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2022
Pratite nas
Prvo polufinalno veče Evrovizije u Italiji počelo je - skandalom.
Albanija i njihova predstavnica Ronela Hajati sa numerom "Sekret" je otvorila ovogodišnju Evroviziju, a ona je nakon nastupa pokazala dvoglavog orla.
S obzirom da pesma Evrovizije načelno zabranjuje političku promociju na svojoj manifestaciji ovo je veoma ozbiljan skandal.
Inače, Ronela Hajati izazvala je medijsku pažnju još tokom proba, kada su organizatori takmičenja, zbog mišljenja da su joj delovi nastupa isuviše provokativni, odlučili da ne objave njene fotografije na društvene mreže.
Nakon toga se Ronela pravdala na Tviteru, a čak je i okačila deo nastupa, što je suprotno pravilima takmičenja. Nastup albanske predstavnice na momente podseća na ritualne radnje, ali su je mnogi fanovi pohvalili zbog smelosti za prokovativne delove.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala