- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Mask najavio: Odblokiraću Trampov nalog na Tviteru

© AFP 2023 / Britta PedersenOsnovatelь kompaniй Tesla i SpaceX Ilon Mask
Osnovatelь kompaniй Tesla i SpaceX Ilon Mask - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2022
Pratite nas
Najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask, koji je nedavno kupio Tviter za 44 milijarde dolara, izjavio je da će na toj društvenoj mreži odblokirati nalog bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Trajne zabrane trebale bi da budu retke i stvarno za botove ili prevare, spam račune… Mislim da nije bilo ispravno zabraniti Donalda Trampa“, rekao je Mask na konferenciji Fajnenšel tajmsa o budućnosti automobila.
On je istakao da je zabrana Trampa na Tviteru bila greška koja je otuđila veliki deo zemlje i koja na kraju nije rezultirala time da Donald Tramp nema glas.
„Poništio bih trajnu zabranu“, zaključio je on.
U međuvremenu, bivši američki predsednik je prošlog meseca rekao da se neće vratiti na Tviter čak i ako Mask poništi zabranu.
Planovi i stvarne namere Ilona Maska, najmoćnijeg čoveka na svetu, bili su tema emisije „Novi Sputnjik poredak“:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala