- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Počinje borba za Jadran: Partizan kreće od Budućnosti

© Foto : ABA league/KK Partizan/Dragana StjepanovicŽeljko Obradović
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2022
Pratite nas
Borba za titulu u ABA ligi počinje večeras, a polufinale plej-ofa otvaraju košarkaši Partizana i Budućnosti u 19 sati u dvorani „Aleksandar Nikolić“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Crno-beli će prvi put na teren posle šokantne eliminacije od Burse u Evrokupu, dok je Budućnost do polufinala stigla sa dve pobede u četvrtfinalu protiv FMP-a.
„Tuguješ i živiš do prve sledeće utakmice. Nažalost, imali smo veliku pazu posle Burse, dao sam ekipi pauzu da se osveži i zaboravi na sve ono što se dogodilo“, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović.
On je na konferenciji za medije istakao da je prethodnih dana na treninzima bilo korektno, ali da je uoči meča odrađen najgori trening.
„Ne znam zašto je to tako. U našim životima motivacija je čudo, ovi igrači nikada nisu osvojili ABA ligu, a neki neće da trče, da naprave blok, sitnice koje su neverovatno važne. Trening je bio katastrofa, nadam se da će reakcija na utakmici biti drugačija. Od 15 igrača, samo su trojica zadovoljili kriterijum“, izjavio je Obradović.
Prema njegovim rečima u plej-ofu prva je utakmica ključna.
„Dva puta smo ih pobedili ove sezone, igrali smo u Beogradu i Podgorici na sličan način. Najvažnija je želja, motivacija, a naravno i mali detalji koji su ključni u ovakvim utakmicama. Plej-of je takav da moraš da dođeš do dve pobede, a prva utakmica je ključna“, poručio je Obradović.
U drugom polufinalu, u četvrtak u 19 sati, Crvena zvezda dočekuje Cedevita Olimpiju.
Amerikanac oštro po novinarima: Jokić nije MVP, pričam činjenice /video/
Srpskom sinu prete smrću u Australiji: „Nasmejaću se“ /video/
Bogdan očitao lekciju Amerikancu kome je Jokić „trn u oku“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala