- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lajović propustio šanse i ispao na startu Rima

© AP Photo / Andy BrownbillDušan Lajović
Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 10.05.2022
Pratite nas
Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Rimu, pošto je bolji od njega u dva seta bio Aleks de Minor, 6:4, 6:1.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Lajović je putem kvalifikacija došao do glavnog žreba turnira i nije uspeo da ponovi uspeh iz Madrida gde je došao do osmine finala.
Prvi set bio je odlučujući, trajao je čak sat vremena i na kraju je pripao Australijancu. Obojica su imali šanse za brejk, De Minor nešto više i u desetom gemu uspeo je da realizuje sedmu brejk loptu, 6:4.
U drugom setu srpski teniser je bio taj koji je imao prvi brejk lopte, i to čak tri u trećem gemu. De Minor je uspeo da se izvuče i potom je potpuno slomio otpor Duciju.
U četvrtom gemu napravio je brejk, u šestom ponovo i na kraju je rutinski slavio, 6:4, 6:1.
Laslo Đere u ponedeljak je obezbedio plasman dalje, dok će Novak Đoković, Miomir Kecmanović i Filip Krajinović u utorak igrati svoje duele.
Đoković igra protiv Karaceva (14.00), Kecmanovića čeka duel sa Švarcmanom (12.30), dok Krajinović igra protiv Rubljova (19.00).
„Mentalitet je kao srpski – strast, emocija“ – Đoković s osmehom čeka start u Rimu
Čuvena teniserka: Alkaras je bolja verzija Đokovića
Zverev: Apsolutna sramota!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala