- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Radmanović ima tri favorita, ali – samo jedan igrač je „fenomenalan“

© Foto : NBA / Gennaro MasiVladimir Radmanović
Vladimir Radmanović - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
Pratite nas
Vladimir Radmanović, nekadašnji jugoslovenski košarkaš, bio je jedna od predavača na NBA kampu za decu u Rimu, a tom prilikom je istakao da ima svoje favorite za titulu u NBA ligi.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kamp u Rimu je okupio talentovanu decu iz Evrope i sa Bliskog istoka, a Radmanović se našao među predavačima.
„Kamp je bio odličan, okupilo se mnogo talentovane dece, proveli smo četiri predivna dana. Napredak se video već posle prvog dana rada i to je najvažnije, da su spremni da uče, da prihvataju nove stvari i nadamo se da će u budućnosti pronaći sebe kao košarkaše“, naveo je Radmanović.
Kako je naveo, iskustva sa kampa donose i više od same košarke.
„Deca mogu da steknu prijateljstva, radne navike, da steknu iskustva van sredine u kojoj žive. Uvek sam iz ovakvih kampova pokušavao da naučim nešto novo, mada ih nije bilo mnogo u moje vreme“.
Kako je naveo, uživao je u društvu sa nekadašnjim rivalima Ronijem Turijafom i Zazom Pačulijom, a u NBA ligi ima jednog favorita.
„Nisam posvećeno pratio, ali navijam za Voriorse, moj bivši klub. Podržavam fenomenalnog Luku Dončića i Dalas, a sa Džimijem Batlerom sam igrao u Čikagu, tako da ako Voriorsi, Dalas ili Majami mogu da osvoje titulu, meni će srce biti puno“, istakao je Radmanović.
Slovenački košarkaš Luka Dončić – Dalas Meveriks - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
SPORT
Maestralni Dončić vratio Dalas u igru
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala