- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

U pucnjavi u Atlanti tri osobe poginule, šest ranjenih

CC0 / diegoparra / Policijska rotacija
Policijska rotacija - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
Pratite nas
U pucnjavi u većem kompleksu u Atlanti tri osobe su poginule, a šest je ranjeno, saopštila je danas policija i dodala da još uvek niko nije uhapšen.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Policija okruga Dekalb saopštila je da je šestoro ljudi upucano u nedelju uveče u kompleksu u blizini Klarkstona, zajednice u predgrađu istočno od Atlante, prenosi „Ej-Bi-Si njuz“ navode agencije AP.
Takođe, kako je naveo, dve ranjene osobe sa težim povredama prebačene su u bolnice.itnu pomoć prijavili da se čula pucnjava nešto pre 20 čaasova po lokalnom vremenu.
Takođe, kako je naveo, dve ranjene osobe sa težim povredima prebačene su u bolnice.
Dodao je da nijedan osumnjičeni ili osumnjičene osobe nisu uhapšene u nedelju uveče nakon pucnjave, dodajući da policijski detektivi ispituju svedoke i prikupljaju dokaze.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala