- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sve je stalo u dva sata kvalitetnog programa /video/

© Foto : Skrinšot / Jutjub / Arena Sport TVNenad Lalatović
Nenad Lalatović - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
Pratite nas
Podela fudbalske Superlige Srbije na dva dela, jednog koji se bori za trofej i mesto u Evropi i drugog u trci za opstanak donela je dodatno uzbuđenje upravo u tom drugom delu – sve što srpski fudbal može da ponudi publika je videla u utakmici između Radničkog iz Kragujevca i novosadskog Proletera.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sa po 35 poena i imperativom pobede kako bi se izborio opstanak rivali su ušli u duel na kultnom stadionu „Čika Dača“ i delovalo je da domaći mogu da budu bliži pobedi pošto su u 29. minutu dobili penal.
Marko Mirić je bio neprecizan, a to je u trećem minutu nadoknade vremena iskoristio njegov imenjak Jovanović i doveo Proleter do prednosti.
Red izmena, red žutih kartona i konačno gol, u 87. minutu, za razliku od Mirića, sa bele tačke je bio precizan Nemanja Tomić za izjednačenje.
Tri minuta kasnije Đorđe Maksimović je doneo preokret, skinuo dres i vitlao njime oko celog stadiona.
Ali, njegov centar pažnje poremetio je trener domaćih Nenad Lalatović, potpunom ekstazom i erupcijom oduševljenja u svom stilu.
Da užitak bude kompletan potrudio se Nikola Ninković, fudbaler Proletera koji je dobio crveni karton i najavio „obračun“ sa sudijom.
Sve se nastavilo i na konferenciji za medije, kompletiravši dva sata kvalitetnog programa, trener Proletera Zumbul Mahalbašić je ukazao na ponašanje domaće publike, uz poštovanje kolegi, ali je i kolega imao spreman odgovor na sve, uz takođe uvažavanje struke.
Ishod svega je pobeda Radničkog koji se nalazi na 14. mestu i u poziciji koja ga vodi u baraž, dok je Proleter sa tri boda manje, 35 na pretposlednjoj poziciji i sa malim šansama da izbegne selidbu u niži rang.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala