- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Pavlina i Danica doživele ovacije na proslavi Dana pobede u Moskvi /video, foto/

© Sputnik / Olivera IkodinovićPavlina Radovanović peva u Moskvi na Dan pobede
Pavlina Radovanović peva u Moskvi na Dan pobede - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
Pratite nas
Dvanaestogodišnja Pavlina Radovanović iz Orahovca, srpske enklave na Kosovu i Metohiji, i Danica Crnogorčević iz Crne Gore izazvale su prave ovacije u Moskvi, gde su nastupile na proslavi 9. maja, Dana pobede nad fašizmom.
Pavlina i Danica su nastupile na Međunarodnoj sceni "Besmrtnog puka" u Parku Gorkog i svojim anđeoskim glasovima pobrale sve simpatije publike, među kojima je bilo i predstavnika srpske dijaspore koja živi u Moskvi.
Pavlina je otpevala pesmu „Rusija, boljšaja, velika”, čija je polovina teksta bila na ruskom, a polovina na srpskom jeziku, dok je Danica nastupila sa pesmom "Veseli se srpski rode".
U publici su se vijorile srpske trobojke, a voditelj je bio toliko oduševljen raskošnim talentom dvanaestogodišnje devojčice i reakcijom publike na njen nastup da je pozvao da se vrati na scenu i da još jednom pozdravi prisutne, što je ona i učinila držeći skupljena tri prsta i uzidižući ruku.
Srbi su i sa Danicom u glas pevali "Veseli se srpski rode", a kako je izgledao nastup naših predstavnica u Moskvi pogledajte u videu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala