- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Dan pobede i dan (poraza) Evrope | Novi Sputnjik poredak

© Sputnik / Alekseй Kudenko / Uđi u bazu fotografijaParada povodom Dana pobede nad fašizmom na Crvenom trgu u Moskvi
Parada povodom Dana pobede nad fašizmom na Crvenom trgu u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
Pratite nas
„Novi Sputnjik poredak“ istražuje zašto se 9. maja širom našeg kontinenta više ne slavi slom nacističke Nemačke.
Zašto je Parada pobede u Moskvi danas jednako važna kao i 1945. godine, i zbog čega Vladimir Putin poručuje da se žitelji donbaskih republika sad bore za oslobođenje od nacizma kao i njihovi preci u Velikom otadžbinskom ratu? Kako je ujedinjena Evropa počela da potpomaže neonaciste u Ukrajini i prestala da se stidi njihove ideologije? Na osnovu čega je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov ustvrdio da je Adolf Hitler delom bio i jevrejskog porekla?
O ovim pitanjima u emisiji „Novi Sputnjik poredak“ razgovaraju Nikola Vrzić i njegovi gosti – dopisnik „Večernjih novosti“ iz Moskve Branko Vlahović i novinar i sociolog Slobodan Reljić.
Novi Sputnjik poredak“ je emisija koja analizira najaktuelnije događaje iz sveta i regiona. Nikola Vrzić u razgovoru sa svojim gostima tumači turbulentne promene na geopolitičkoj sceni i traži mesto Srbije u novom, multipolarnom svetskom poretku.
Emituje se svakog ponedeljka od 17.00, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Dan pobede i dan (poraza) Evrope | Novi Sputnjik poredak
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala