- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Dogovorili smo se sa Zoranom“ – Terzić u Rusiji!

© AP Photo / Manu FernandezZoran Terzić – selektor odbojkašica Srbije
Zoran Terzić – selektor odbojkašica Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2022
Pratite nas
Generalni sekretar Odbojkaškog saveza Rusije Aleksandar Jarmolenko potvrdio je da će Zoran Terzić ubuduće predvoditi žensku odbojkašku reprezentaciju, uprkos problemima na istoku Evrope.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Pre nekoliko meseci pojavila se informacija da će Terzić, nakon 20 godina na čelu Srbije, uploviti u novi izazov i potpisati ugovor sa Rusijom.
Ipak, zbog ruske vojne operacije u Ukrajini, pregovori su stali, navodno su bili i propali, ali OS Rusije uspeo je da postigne dogovor sa Terzićem, potvrdio je Jarmolenko.
„Uspeli smo da se dogovorimo sa Zoranom Terzićem. Uprkos svim problemima, pun je entuzijazma. Već je pitao za planove, poslao je listu kandidata. Naše rukovodstvo i novi trener razumeju da je sada sjajno vreme za podmlađivanje tima. Biće to zanimljivo iskustvo za sve“, rekao je Jarmolenko u intervjuu za „Sport ekspres“.
Terzić je najuspešniji srpski odbojkaški trener, na čelu ženske A selekcije proveo je pune dve decenije i osvojio je pregršt medalja.
Nedavno je odlučio da napusti kormilo naše reprezentacije i sada se okreće obavezama u Rusiji.
Inače, Međunarodna odbojkaška federacija suspendovala je Rusiju, oduzela joj je i Svetsko prvenstvo za odbojkaše 2022, i videćemo kada će im biti dozvoljeno učešće na internacionalnim takmičenjima.
Vojvodina šampion Srbije 19. put
Maja MVP, Tijana podigla trofej – Srpkinje donele turskom klubu CEV Kup
Rusiji oduzeta organizacija Svetskog prvenstva
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala