- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Izmene saobraćaja zbog planiranih radova na auto-putevima u Srbiji

© Depositphotos.com / Woodsy007Radovi na putu
Radovi na putu - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2022
Pratite nas
Prema informacijama „Puteva Srbije“, na auto-putu E-75, kod petlje Beograd - Novi Banovci, u oba smera sutra u periodu od 10 do 16 časova planirani su radovi na košenju trave u srednjem - zelenom pojasu, bankinama i putnom zemljištu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Zatvorena će biti preticajna saobraćajna traka na oba navedena pravca, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.
Na auto-putu E-70, Sremska Mitrovica - Ruma, u smeru Batrovci - Beograd, do 30. maja 24 časa dnevno, izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na sanaciji kolovozne konstrukcije na nadvožnjaku. Za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.
Na auto-putu E-75, kod petlje Beška - Kovilj, sutra su planirani radovi na urezivanju iduktivnih petlji, u smeru Beograd - Novi Sad od 8 do 13 časova, a u smeru Novi Sad - Beograd od 13 do 18 časova. Za vreme radova saobraćaj će biti preusmeren kroz zaustavnu traku, u dužini oko 100 metara, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala