- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zverev konačno pravi – preko Cicipasa do borbe za trofej sa Alkarasom!

© AP Photo / Manu FernandezAleksandar Saša Zverev, ATP Madrid
Aleksandar Saša Zverev, ATP Madrid - Sputnik Srbija, 1920, 08.05.2022
Pratite nas
Nemački teniser Aleksandar Zverev pobedom protiv Stefanosa Cicipasa plasirao se u finale Mastersa u Madridu – 6:4, 3:6, 6:2.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Zverev je konačno pronašao dobru formu ovog proleća i za trofej u prestonici Španije boriće se protiv španskog vunderkinda – Karlosa Alkarasa.
Saša je u Indijan Velsu poražen u prvom kolu, u Majamiju je stigao do četvrtfinala, a na nedavnom turniru u Minhenu zaustavljen je u prvom kolu od Holgera Runea.
Jedino može da se pohvali sa polufinalom Monte Karla, ali jedno polufinale na četiri turnira nikako ne može biti zadovoljavajući rezultat za trećeg tenisera sveta.
Ipak, u Madridu je pronašao prepoznatljivu formu i revanširao se Cicipasu za poraz u Kneževini, te je posle skoro dva sata igre prošao u finale.
Bio je Zverev bolji teniser na terenu, pogotovo u trećem setu u kom je potpuno slomio otpor rivala.
U prvom su nijanse odlučivale i Zverev je poveo 1-0, u drugom takođe, s tim što je Cicipas uzvratio, dok je u trećem na terenu postojao samo jedan teniser.
Nemac je odmah napravio brejk, u osmom gemu je ponovo oduzeo servis protivniku i na kraju je zasluženo slavio – 6:4, 3:6, 6:2.
Veliko finale Madrida na programu je u nedelju u 18.30.
Đoković: Mislim da sam na dobrom putu
Alkaras posle Đokovića: Nema granica!
Lajović i Đere na korak do Rima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala