- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Alkaras posle Đokovića: Nema granica!

© AP Photo / Manu FernandezNovak Đoković i Karlos Alkaras
Novak Đoković i Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2022
Pratite nas
Španski teniser Karlos Alkaras pucao je od samopouzdanja posle pobede nad Novakom Đokovićem, koja je došla dan nakon što je eliminisao Rafaela Nadala.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Posle tri sata i 35 minuta igre i drame sa Novakom Đokovićem, Alkaras je slavio sa 6:7, 7:5, 7:6.
„Iskreno, ne znam u čemu je bila razlika između pobede i poraza. Bio je blizu, imao je šansu za brejk krajem drugog seta. Novak je bio tako blizu i u taj-brejku. Obojica smo odigrali neverovatan meč, iskreno ne znam šta je presudilo“, izjavio je Alkaras odmah posle meča.
Ovo je Karlitosu, kako voli da ga zovu, bila 27. pobeda u 30 mečeva odigranih ove sezone.
„Ove dve pobede mi daju mnogo samopouzdanja, osećam sve to pred finale. Odigrao sam dobar meč, a što se tiče ostatka sezone, nadam se da ću i dalje igrati protiv najboljih i pobeđivati ih. To me puni novom energijom“, dodao je momak iz Mursije.
U finalu Madrida će se boriti za drugu veliku titulu ove sezone, nakon što je već pokorio Majami. Protivnik će mu biti bolji iz duela Zverev – Cicipas.
„Nema granica, pokušavam da se oporavim, da budem dobar na svakom turniru, da budem uz najbolje. Sutra ću ići u finale kao što sam u Majamiju, srećan sam zbog tog drugog masters finala“, zaključio je Alkaras.
Boris Beker - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2022
SPORT
Suluda ideja: Beker bi mogao da prenosi mečeve iz zatvora
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala