- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Lavrov: Zapad rasplamsava propagandni rat protiv Rusije i Rusa

© Sputnik / Pavel Bednяkov / Uđi u bazu fotografijaMinistar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2022
Pratite nas
Na Zapadu pokušavaju da rasplamsaju „propagandni rat“ protiv Rusije i Rusa, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov tokom ceremonije polaganja cveća na spomen-ploče posvećene obeležavanju Dana Pobede.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Uvek moramo da pamtimo istorijske lekcije. Utoliko pre što te slavne stranice naše istorije sada na Zapadu pokušavaju da iščupaju, da precrtaju sve ono što je učinjeno. Pokušavaju naprosto da izjednače pobednike nacizma sa zločincima, a od nas da naprave glavne krivce za taj rat, da na svaki način izbrišu nacizam, da pojačaju ispoljavanje nacizma u savremenoj Evropi“, rekao je Lavrov.
Prema njegovim rečima, protiv Rusije i Rusa je pokrenut „propagandni rat“, koji predstavlja ispoljavanje rasizma i diskriminacije dovedene do apsurda.
Sergej Lavrov - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2022
RUSIJA
Lavrov: Amerika i Kanada imale glavnu ulogu u pripremi neonacista u Ukrajini
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala