- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Saobraćajna nesreća kod Bora, poginuli otac i dete, uhapšen vozač kamiona

© Sputnik / Lola ĐorđevićHitna pomoć
Hitna pomoć - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
Pratite nas
U sudaru automobila i kamiona na putu Bor-Zaječar poginuo je jedan muškarac (38) koji je upravljao automobilom i njegovo osmogodišnje dete, prenose beogradski mediji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Trudna supruga vozača je zadobila lakše povrede, dok je drugo dete zadobilo teške povrede – prelom butne kosti i da će posle opservacije biti prevezeno u bolnicu u Niš, prenose Novosti.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su R. B. (1959) iz Ćićevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Osumnjičeni koji je upravljao kamionom tereti se da na putu Bor-Zaječar nije ustupio prvenstvo prolaza tridesetosmogodišnjem vozaču automobila marke „audi“, nakon čega je došlo do sudara dva vozila u kojem su dve osobe poginule, a dve povređene.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala