- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruski T-72BZ uništava ukrajinske položaje /video/

© Sputnik / Konstantin Mihalьčevskiй / Uđi u bazu fotografijaTenk T-72B3 u konvoju vojne tehnike na granici sa Ukrajinom u Armjansku
Tenk T-72B3 u konvoju vojne tehnike na granici sa Ukrajinom u Armjansku - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
Pratite nas
Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je video na kome posade tenkova T-72B3 gađaju pozicije snajperista Oružanih snaga Ukrajine u Luganskoj Narodnoj Republici (LNR).
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Na snimcima se može videti da ruski tenkisti uništavaju pozicije neprijatelja. Posade savladavaju delove utvrđenja ukrajinskih oružanih snaga, opremu i vojsku. Napadima se obezbeđuje napredovanje jedinica Oružanih snaga Rusije i Narodne milicije i omogućava im se da učvrste nove granice.
Tenk T-72 se proizvodi u „Uralvagonzavodu“u Nižnjem Tagilu. U naoružanju ga ima i nekoliko desetina drugih zemalja. Modernizovane verzije tenka T-72B i T–72B3 odgovaraju svim zahtevima savremenog rata.
T-72BZ je modifikacija tenka T-72B i razlikuje se od prethodne poboljšanim karakteristikama.
Tenk T-72 oružanih snaga DNR  - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2022
RUSIJA
Ruski tenkovi na prvoj liniji fronta u Donbasu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala