- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruski senator: Rusiju neće slomiti ni šesti ni sedmi paket sankcija

© Sputnik / Alekseй Maйšev / Uđi u bazu fotografijaGrb na zgradi Saveta Federacije Rusije
Grb na zgradi Saveta Federacije Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
Pratite nas
Rusija se ne može slomiti sankcijama, Evropska unija može da sprema ne samo šesti, već i sedmi i osmi paket sankcija, izjavio je prvi zamenik predsedavajućeg odbora za međunarodne poslove Saveta Federacije Rusije Vladimir Džabarov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Gospodo Evropljani, zar vam nije dosadilo da se bavite glupostima? Međutim, Rusija se ne može slomiti sankcijama. Možete da pripremate i sledeći, sedmi paket i da razmislite o osmom, devetom i tako dalje“, napisao je Džabarov na Telegramu.
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je ranije da Evropska komisija u okviru šestog paketa sankcija protiv Rusije predlaže da se postepeno zabrani uvoz ruske nafte u EU.
Na temu šestog paketa sankcija protiv Rusije se oglasio i visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku Žozep Borelj, koji je naveo da će obuhvatiti isključenje novih banaka iz međunarodnog finansijskog sistema SVIFT, nove sankcije „za dezinformacije“ i ograničenja za uvoz nafte.
Visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borelj - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2022
RUSIJA
Šesti paket sankcija Rusiji: Nova isključenja iz SVIFT-a i ograničenje uvoza nafte
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala