- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruska garda likvidirala lidera ćelije ukrajinske teritorijalne odbrane

© Sputnik / Nikolaй Hižnяk / Uđi u bazu fotografijaRosgvardija - Ruska nacionalna garda
Rosgvardija - Ruska nacionalna garda - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
Pratite nas
Specijalne snage Nacionalne garde Rusije likvidirale su vođu ćelije ukrajinske teritorijalne odbrane u Harkovskoj oblasti, saopštila je pres-služba resora.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako se navodi, Ruska garda je tokom izviđanja otkrila naoružanu grupu bez identifikacionih oznaka, koja se tajno kretala kroz šumu ka ruskim položajima.

„Diverzanti nisu odreagovali na predlog da se predaju i otvorili su vatru. Prilikom pokušaja proboja, specijalci su blokirali neprijatelja sa bokova, nakon čega su uzvratnom paljbom likvidirali diverzantsku grupu koju je predvodio komandant“, precizirala je pres-služba Ruske garde.

Pripadnici Nacionalne garde su nakon borbe otkrili kamp za obuku teritorijalne odbrane, uključujući položaje za testiranje oružja i mesta za odmor, kao i nekoliko kompleta borbene opreme.
Ruska garda u Hersonskoj oblasti - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
RUSIJA
Ruska garda onesposobila veliko skladište za diverzije na istoku Ukrajine
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala