- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kada NBA zvezda doživi „apokalipsu“ – u Pireju /video/

© AP Photo / Jeff ChiuKevin Durent, američki košarkaš
Kevin Durent, američki košarkaš - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
Pratite nas
Kevin Durent, jedan od najboljih košarkaša današnjice, bio je prisutan na evroligaškoj utakmici u Atini, nakon čega je na društvenim mrežama napisao: „Apokalipsa“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Durent, veliki prijatelj Majka Džejmsa koji igra za Monako, iskoristio je pauzu između sezona da dođe u Evropu i poseti evroligaške utakmice u kojima je Džejms bio glavni aktre.
Durent je trenutno verovatno najbolji američki košarkaš, ali to nije pokazao u plej-ofu NBA kada su njegovi Bruklin Netsi „počišćeni“ od Boston Seltiksa.
Sezonu je završio ranije nego što je očekivao i kako je veliki zaljubljenik u košarku, odmor je iskoristio da poseti Evropu i evropsku košarku.
Prvo je bio Monaku da gleda četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige, a kako su Kneževi dobili taj meč i „izborili“ majstoricu, otišao je i u Pirej da pogleda odlučujući susret.
Kako je navijač Monaka, zbog Majka Džejmsa, Durent je doživeo da mu cela dvorana „Mira i prijateljstva“ zviždi, na šta je odgovorio samo osmehom.
Viđena uzbudljiva utakmica, Olimpijakos je na kraju slavio posle neizvesne završnice i nakon toga je usledila, kako je Durent napisao, apokalipsa.
Vatrometi, baklje, razna druga pirotehnička sredstva su upotrebljena u slavlju domaćina.
Atmosfera kakvu Durent verovatno nikada nije osetio jer u NBA ne postoji ovakvo navijanje, ovde se košarka igra zbog košarke, a u Americi je sve odavno postao šoubiznis.
Alimpijević najbolji trener Evrokupa
„Sunca“ opet zasenila Luku, a „Vrelina“ ponovo opekla Filadelfiju /video/
Teodosić i Virtus na korak do Evrolige
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala