- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Crna Gora: Odloženi svi lokalni izbori do jeseni

© Tanjug / ZORAN ZESTICIzbori u Nikšiću
Izbori u Nikšiću - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
Pratite nas
Skupština Crne Gore je usvojila dopune Zakona o lokalnoj samoupravi, kojima se odlažu izbori u više crnogorskih opština.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Za razlog hitnosti stupanja na snagu Zakona danom objavljivanja u Službenom listu, glasalo je 45 poslanika, a 16 ih je bilo protiv.
Amandman Miloša Konatara (URA) postao je sastavni dio Zakona, a njime je predviđeno da se izbori održe najkasnije do 30. oktobra. Ranije je bilo definisano da se održe 30. oktobra.
Dopunama predloga Zakona traži se odlaganje izbora u Pljevljima, Rožajama, Plavu, Tivtu, Budvi, Plužinama, Žabljaku, Bijelom Polju, Šavniku, Baru, Danilovgradu, Kolašinu, Glavnom gradu Podgorici i u Skupštini Opštine Golubovci – opštine u okviru Glavnog grada.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala