- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Gejts komentarisao Đokovićev stav o vakcinaciji: Divim mu se, ali voleo bih da to promeni

CC BY-SA 2.0 / Wikipedia/World Economic Forum / Milijarder i osnivač Majkrosofta Bil Gejts na Svetskom ekonomskom forumu 2013. godine
Milijarder i osnivač Majkrosofta Bil Gejts na Svetskom ekonomskom forumu 2013. godine - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2022
Pratite nas
Bil Gejt, američki milijarder, prokomentarisao je stav Novaka Đokovića o vakcinaciji rekavši da bi voleo da najbolji teniser sveta promeni mišljenje.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Ako ste vakcinisani to pomaže zajednici kojoj pripadate. Nije savršeno sredstvo u sprečavanju infekcije, ali značajno suzbija. Dakle, ako je neko zabrinut za svoje zdravlje do te mere da oseća da ne može da učestvuje u toj zaštiti zajednice, onda je to nesrećan izbor. Ako je reč o osobi koja je pritom inspiracija mnogima, onda se takvo razmišljanje širi brže među bazom fanova i kao rezultat imamo manji nivo vakcinacije od onoga koji nam je potreban“, rekao je Gejts za Bi-bi-si dok je komentarisao stav najboljeg tenisera sveta.
Đoković je više puta od početka procesa vakcinacije u svetu govorio na ovu temu ističući da nije protiv toga, ali i da ne želi da se vakciniše protiv virusa korona.
„Divim se Novaku na mnogo načina, ali bih voleo da njegovi stavovi o vakcinama nisu takvi“, dodao je Gejts.
David namučio „Golijata“ – spektakularna pobeda Nadala!
Mari se zatrovao hranom: Španac otkrio zašto je Endi odustao od susreta sa Novakom
Dušana stigao umor – ništa od susreta sa Novakom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala