- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Goran Šušljik: Govoreći o prošlosti jezikom Ćosićevih dela govorimo zapravo o sadašnjosti

© Foto : PromoGoran Šušljik
Goran Šušljik - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2022
Pratite nas
Zašto smatra da govoreći o prošlosti jezikom Ćosićevih dela govorimo zapravo o sadašnjosti – za „Orbitu kulture“ objašnjava glumac Goran Šušljik koji za nekoliko dana počinje snimanje serije „Vreme smrti“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Šušljik otkriva i da li je računao na ovakav odjek serije, kao i da li ga je delu velikog pisca privukla istorija kao tragedija naših političkih i ideoloških podela ili jednostavno istorija koju svedoče sudbine običnih ljudi sa naših prostora.
Orbita kulture“ prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.
U želji da afirmiše prave vrednosti, ostaje verna sopstvenom sloganu koji glasi: „Kada ima kulture, niko ne primećuje, a kada je nema — primete svi“.
Sputnjikovu „Orbitu kulture“ uređuje Dejana Vuković, a intervju sa glumcem Goranom Šušljikom pogledajte u sredu u 21 sat.
Goran Šušljik: Govoreći o prošlosti jezikom Ćosićevih dela govorimo zapravo o sadašnjosti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala