- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

„Er Srbija“ obnavlja flotu: Stižu još dva aviona za regionalne letove /foto/

© AP Photo / Ted S. WarrenEr Srbija
Er Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2022
Pratite nas
Dva nova turbo-propelerska aviona tipa ATR 72-600 registarskih oznaka YU-ALW i YU-ALX, trebalo bi da stignu u Beograd tokom maja i juna, saopštila je „Er Srbija“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ova kompanija navodi u saopštenju da će pomenute avione koristiti na regionalnim letovima.
Iznajmljivanjem novih aviona se, navode dalje, nastavlja podmlađivanje regionalne flote, koje je započeto u januaru, a biće završeno do kraja godine.
Iz „Er Srbije“ napominju da su novi avioni YU-ALW i YU-ALX proizvedeni 2017. godine, da su noviji od ostalih letelica u ATR floti i da će se njima leteti na redovnim linijama iz Beograda za Banjaluku, Bari, Beč, Bukurešt, Bolonju, Ljubljanu, Podgoricu, Prag, Salcburg, Sarajevo, Skoplje, Sofiju, Solun, Tivat, Tiranu, Trst i Zagreb.
Takođe i na sezonskim linijama do Dubrovnika, Pule, Splita, Rijeke i Zadra.
Novim avionima će se leteti i na redovnoj liniji iz Kraljeva za Istanbul i sezonskim do Tivta i Soluna, kao i na redovnoj liniji iz Niša za Ljubljanu i sezonskoj do Atine.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala