Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić sa Mišelom o evropskoj perspektivi Srbije

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZIC/Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Belgije Šarl Mišel
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Belgije Šarl Mišel - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom o evropskoj perspektivi Srbije.
Vučić se, kako se navodi na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav" sastao sa Mišelom uoči ceremonije obeležavanja početka radova na izgradnji terminala za tečni prirodni gas (LNG).
"Sastanak sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, uoči ceremonije obeležavanja početka radova na izgradnji terminala LNG, sa kojim sam razgovarao o evropskoj perspektivi Srbije", naveo je Vučić na Instagramu.
U grčkom gradu Aleksandrupoliju danas će biti obeležen početak radova na izgradnji terminala za tečni prirodni gas, a ceremoniji će prisustvovati i predsednik Srbije.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala