Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić: Imam tremu pred razgovor sa Šolcom

© STRAHINJA ACIMOVICPredsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ima tremu pred sutrašnji sastanak sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom kao i da ne očekuje lak razgovor.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Vučić sutra putuje u Berlin gde će se sastati sa kancelarom Šolcom, a na pitanje novinara šta očekuje od sutrašnjeg sastanka rekao je da se plaši tog razgovora.

"To znači da ću, ako ništa, na veoma odgovoran način nastupati. Svakako ne očekujem lak razgovor“, naglasio je Vučić u izjavi novinarima u Aleksandrupoliju, prenosi Tanjug.

Šolc je u Berlin pozvao Vučića i premijera privremenih prištinskih vlasti Aljbina Kurtija, sa kojima će obaviti odvojene razgovore.
Razgovorima će, kako je najavljeno u kabinetu kancelara, prisustvovati i izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak.
 Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2022
SRBIJA
Vučić: Izgradnja terminala za tečni naftni gas u Grčkoj važna za ceo region
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala