- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Šta dodati u čaj kako bi glavobolja nestala

CC0 / Pixabay / Cimet
Cimet - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2022
Pratite nas
Čaj sa ruzmarinom ima veliki broj korisnih svojstava. Dobar je u borbi protiv glavobolje i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti, pišu mediji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ovaj napitak se zove i „prirodni analgetik“, s obzirom da pomaže u smanjenju rizika od hroničnih bolesti, kao što su kardiovaskularna i onkološka oboljenja, uključujući rak dojke, dijabetes i demenciju. Pored toga, čaj je dobar i protiv migrene i bolova u kostima.
Takođe, čaj sa ruzmarinom veoma brzo eliminiše glavobolju, pomaže u zarastanju rana na ustima, poboljšava pamćenje i koncentraciju, umanjuje stres. Ovaj napitak pomaže u održavanju normalnog nivoa šećera u krvi ako se redovno upotrebljava.
U šolju vrele vode se doda kašika sušenog ruzmarina, pet minuta je potrebno da odstoji, zatim se procedi. U čaj se može dodati med i limun.
Prehlada - ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
RUSIJA
Ruski kardiolog otkiva šta je želudačni kašalj i zašto je opasan
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala