- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Britanska vojska pokrenula istragu: Lažni sveštenik i večera s kraljičinim čuvarima

© Flickr / David StanleyZamak Vindzor na reci Temzi zapadno od Londona
Zamak Vindzor na reci Temzi zapadno od Londona - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2022
Pratite nas
Britanska vojska saopštila je danas da je pokrenula istragu nakon izveštaja da je čovek koji se pretvarao da je sveštenik proveo noć u kasarni sa vojnicima zaduženim da štite kraljicu Elizabetu u blizini njene kuće u zamku Vindzor.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Vojska shvata ovo narušavanje bezbednosti izuzetno ozbiljno i prioritet joj je da ga detaljno istraži, a budući da je incident sada deo istrage koja je u toku, neprikladno ga je dalje komentarisati u ovom trenutku“, izjavio je portparol Ministarstva odbrane, navodi Rojters.
List „San“ je objavio da je prevarantu, koji se predstavio kao sveštenik i prijatelj kapelana, dozvoljeno da uđe u kasarnu gardijske jedinice koja obezbeđuje kraljicu bez pokazivanja ikakvih akreditiva ili identifikacionih dokumenata i da je jeo, pio i pričao sa vojnicima, navodi Rojters.
Kraljica nije bila u Vindzoru tokom incidenta koji se dogodio prošle srede, prenosi Rojters, pozivajući se na navode lista „San“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala