- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Britanci lansirali „bombu“ – Ronaldo se vraća u Real Madrid?!

© AFP 2023 / Javier SorianoKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2022
Pratite nas
Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, mogao bi da se vrati u Real Madrid, preneo je britanski „Miror“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ronaldo se susreće sa neizvenošću u Mančesteru zbog dolaska Erika Ten Haga koji, prema mnogim spekulacijama, nije oduševljen potencijalnom saradnjom sa Portugalcem.
Britanski „Miror“ lansirao je „bombu“ navodeći da je Real Madrid zainteresovan da vrati najboljeg strelca u istoriji kluba.
Kristijano iza sebe ima golgeterski odličnu sezonu, postigao je 23 golova, od čega 17 u Premijer ligi i pokazao je da i dalje može da isporučuje kada je najvažnije.
„Njegovi nastupi u Engleskoj izazvali su pometnju na Bernabeu, te uticajni ključnim ljudi u klubu žele da se Ronaldo vrati znajući da će doneti garantovane golove u La Ligi“, navodi „Miror“.
Ronaldo se u avgustu prošle godine vratio na Old Traford nakon tri sezone u Juventusu, a kako stvari stoje mogao bi ponovo da se seli, ovoga puta u Madrid.
Očekuje se da će Erik Ten Hag krenuti u reizgradnju ekipe, a to je teško raditi kada vam je 37-godišnjak najbolji fudbaler u ekipi.
Iz ove perspektive povratak u Real Madrid deluje kao nerealna opcija, pogotovo zbog načina na koji igra Karim Benzema, ali sve je moguće u fudbalu, to nam je uostalom pokazao letnji prelazni rok 2021. godine.
Partizan se sa tri boda vraća iz Kruševca
Zvezda se iz Novog Sada vraća sa celim plenom
Piksi i Dejo se oprostili od Osima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala