- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Borovčanin izabran u bord direktora evropskog boksa

© Sputnik / Dejan SimićNenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije i proslavljeni srpski bokser
Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije i proslavljeni srpski bokser - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2022
Pratite nas
Predsednik Bokserskog saveza Srbije (BSS) Nenad Borovčanin izabran je u bord diektora Evropske bokserske konfederacije (EUBC) na kongresu koji je održan u italijanskom Asisiju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako se navodi u saopštenju BSS, Borovčaninu je odato veliko priznanje i zahvalnost od strane čelnika Evropske kuće boksa za sve što je uradio za plemenitu veštinu na Starom kontinentu, ali i globalno vrhunskom organizacijom Svetskog prvenstva u Beogradu 2021. za muškarce.
Sve zemlje, članice „ex-Yu“ glasale su za ulazak Borovčanina u bord direktora EUBC, kao i Rusija, Ukrajina, Jermenija...
Godišnji kongres Evropske bokserske konfederacije u italijanskom Asisiju okupio je 47 zemalja, a za novog predesdnika EUBC izglasan je Grk Dr Joanis Filipatos.
Nakon izbora Borda direktora EUBC i novog predsednika Filipatosa, u salu je ušao i predsednik Međunarodne bokserske federacije (IBA) Umar Kremlev, održao govor, gde je pohvalio rad Kongresa i rekao da veruje da će novi tim još više doprineti razvoju boksa u Evropi.
U Istanbulu 13. i 14. maja održaće se izborni kongres Svetske bokserske federacije, gde će se birati predsednik i članovi borda direktora IBA.
Kadirov ugostio delegaciju Srbije: „Želi da bude pokrovitelj priprema Rusa i Srba“
Reakcija na kosovske „pritužbe“: Nema mesta manipulacijama
Tajson dolazi u Beograd!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala