- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Požar na vojnom objektu u Belgorodskoj oblasti

© Sputnik / Pavel Lisicыn / Uđi u bazu fotografijaVatrogasac gasi požar
Vatrogasac gasi požar - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2022
Pratite nas
U Belgorodskoj oblasti izbio je požar na teritoriji jednog od objekata Ministarstva odbrane Rusije.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Na granici tri opštine – Borisovskog i Belgorodskog okruga i Jakovljevskog gradskog okruga – izbio je požar na jednom od objekata Ministarstva odbrane Rusije. Informacije o nastradalima i šteti se preciziraju. Sve operativne službe rade na licu mesta, preduzimaju se sve neophodne mere za osiguravanje bezbednosti. Nešto kasnije će biti više informacija“, saopštio je gubernator Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov na svom Telegramu.
Prethodno se na društvenim mrežama pojavila informacija da se u Tomarovki u Belgorodskoj oblasti čula eksplozija.
Kako javlja dopisnik Sputnjika, požar je izbio nekoliko kilometara od sela Kalinovo. Čuju se eksplozije. Sa nekoliko tačaka na zemlji podižu se oblaci dima.
Prema rečima očevidaca, požar traje već oko sat i po. Na lice mesta stiglo je mnogo vozila hitne pomoći i vatrogasaca, kao i spasilačkih ekipa. Do mesta požara nemoguće je doći – mesto je ogradila policija.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala