Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Niš nije miš“: Održan skup podrške ruskom narodu /video/

© Foto : Tviter/Čekam tebeSkup podrške Rusiji u Nišu
Skup podrške Rusiji u Nišu - Sputnik Srbija, 1920, 30.04.2022
Pratite nas
U Nišu je, pod sloganom „Niš nije miš“, organizovan skup podrške ruskom narodu. Kolona automobila krenula je od platoa kod Mašinskog fakulteta i nakon prolaska centralnim niškim bulevarima do spomenika ruskim vojnicima koji su poginuli u Nišu prilikom oslobađanja tog grada od fašista u Drugom svetskom ratu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Učesnici skupa nosili su srpske i ruske zastave i parole sa latiničnim slovom „Z“ i apelovali da Srbija ne uvede sankcije Rusiji.
Iz organizacije „Živim za Srbiju“ poručili su da je skup organizovan „kako bi se pokazalo raspoloženje srpskog naroda prema ruskom narodu“, kao i da održavanje skupa ispred spomenika ruskim vojnicima ima za cilj da se ljudi sete tridesetak crvenoarmejaca koji su stradali u Nišu prilikom napada američke avijacije na Niš 7. novembra 1944. godine.
Skup je protekao bez incidenata, uz povike: „Srbija, Rusija, podrška ruskom narodu“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala