- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Tramp: Vratio sam se! /foto/

© Foto : OCTAVIO JONESBivši američki predsednik Donald Tramp na mitingu svojih pristalica na Floridi
Bivši američki predsednik Donald Tramp na mitingu svojih pristalica na Floridi - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
Pratite nas
Bivši američki predsednik Tramp u četvrtak se pridružio sopstvenoj društvenoj mreži „Istina“ objavom kojom je podsetio na svoju čuvenu grešku u kucanju iz 2017. godine.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Vratio sam se! #COVFEFE“, objavio je Tramp na društvenoj mreži „Istina“, uz fotografiju ispred svog imanja Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi.
Heštag „COVFEFE“ odnosio se na jedan od njegovih izbrisanih tvitova od pre pet godina, u kojem je osudio medijsko izveštavanje o njegovoj administraciji.
„Uprkos stalnoj negativnoj štampi“, napisao je Tramp u tvitu 30. maja 2017. koji je dobio više od 100.000 retvitova i 100.000 lajkova pre nego što je izbrisan.
Tramp je u ponedeljak za Foks njuz rekao da se neće vraćati na Tviter, uprkos tome što je Ilon Mask kupio ovu kompaniju i ponovo otvorio njegov nalog. Tramp je rekao da će, umesto toga, koristiti sopstvenu društvenu mrežu kao jedinu platformu za svoj glas, prenosi Foks njuz.
Tviter je u ponedeljak popodne objavio da je pristao da ga Mask kupi za 44 milijarde dolara.
„Ne idem na Tviter", rekao je Tramp za Foks njuz.
„Nadam se da će Elon kupiti Tviter jer će ga poboljšati i on je dobar čovek, ali ja ću ostati na „Istini“.
Trampova društvena mreža zvanično je pokrenuta prošlog meseca.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala