- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Raskrinkana ukrajinska podvala: Meštani Marijupolja otkrili istinu o napadu na pozorište /video/

© Sputnik / Iliya Pitalev / Uđi u bazu fotografijaInterьer zdaniя Mariupolьskogo dramatičeskogo teatra, vzorvannogo posle otstupleniя boevikami nacionalističeskogo polka "Azov" (zapreщennoe v RF nacionalističeskoe vooružennoe formirovanie)
Interьer zdaniя Mariupolьskogo dramatičeskogo teatra, vzorvannogo posle otstupleniя boevikami nacionalističeskogo polka Azov (zapreщennoe v RF nacionalističeskoe vooružennoe formirovanie) - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
Pratite nas
Stanovnici Marijupolja ispričali su da je pozorište u tom gradu bilo dignuto u vazduh iznutra, što je u suprotnosti s tvrdnjama iz Ukrajine da su Oružane snage Rusije sprovele vazdušni udar na tu kulturnu ustanovu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Jedan od stanovnika Marijupolja kaže da je prošao pored pozorišta i da mu je bilo sumnjivo to što su gotova sva stakla restorana koji se nalazi pored pozorišta bila netaknuta. Da je eksplozija, kako navodi, bila spolja, sve bi se raspalo. To, prema njegovim rečima, dokazuje da je do eksplozije u pozorištu došlo iznutra.
On dodaje da mu je jedna žena koja je pre eksplozije bila u restoranu ispričala da su ih pripadnici „Azova“ oterali odatle.
Opširnije u videu:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala