- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Panika na aerodromu u Izraelu: Američki turisti poneli bombu u avion /video/

© Foto : Wikipedia/Cccc3333 Aerodrom Ben-Gurion blizu Tel Aviva, Izrael
Aerodrom Ben-Gurion blizu Tel Aviva, Izrael - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
Pratite nas
Članovi jedne američke porodice izazvali su paniku na aerodromu u Tel Avivu kada su carinicima pokazali neeksplodiranu granatu koju su pronašli tokom posete Golanskoj visoravni i poželeli da je ponesu sa sobom, saopštile su zvaničnici.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Snimak koji kruži društvenim mrežama prikazuje uspaničene putnike kako beže po u delu za odlaske aerodroma Ben-Gurion. Izraelska uprava aerodroma saopštila je da je jedan muškarac hospitalizovan usled povreda zadobijenih dok je pokušavao da pobegne preko dela za prtljag.
Kako je saopšteno, porodici je dozvoljeno da se ukrca na let nakon što ih je obezbeđenje ispitalo, te saopštilo da je u redu da nastave put.
Izrael, koji se može pohvaliti visokim nivoom bezbednosti u avijaciji, sukobio se sa Sirijom oko Golana tokom ratova 1967. i 1973. godine.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala